صينية الرقاق باللحمة المفرومه ( حمله سماء الابداع )

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
زهره الاسلام
آخر تحديث: 30 سبتمبر, 2020
الابداع 364qam4bxjg2eokqlr.g
الابداع na6ix3gesm3zm4fwrhn8
كل عام وانتم بخير اخواتى الغاليات
احنا فى مصر لازم فى العيد الكبير نعمل صينيه رقاق باللحمه المفرومه
طعمها حلو اوى وبتعجب الكل بس هى دسمه شويه علشان كده اوعى تفكرى تعمليها وانتى بتعملى رجيم الابداع sick.gif

المكونات

- 8 قطع رقاق
- كيلوا او كيلوا الا ربع لحمه مفرومة
- بصله وفلفل وبهارات لللحمه المفرومه
- سمن
- كوب شوربه
- مكعب مرق دجاج


الطريقه

اولا اقوم بتعصيج اللحمه المفرومه ,اقوم بتقطيع البصله والفلفل قطع صغيره جدا واضع عليها البهارات المختلفه واحمرها فى معلقه سمنه لحد ما لونها يكون ذهبى بعد كده اضع عليها اللحمه واستمر فى تقليبها لحد ما اللحمه تتشرب المياه التى نزلت منها وتستوى
الابداع cz5k6zevjzp2ht6uz5e.


بالنسبه للرقاق اولا اضع 4 ملاعق سمن كبيره فى الصينيه ويا ريت تكون تيفال علشان ما تلزقش ونسخنها لحد السمنه ما تسيح ونقفل عليها النار
الابداع zj5fba52ds49cgewk1sa

بعد كده اجهز الشوربه الى حنسقى بيها الرقاق وتكون سخنه علشان الرقاق يطرى اما نسقيه بيها وهى عباره عن
كوب الشوربه + مرقه الدجاج + معلقه صغيره كارى
الابداع z2zhx1nclbqf1uh9jea1


وهنا وانا بسقيه بالشوربه


الابداع x81y6vnhuihxlvsdh1l.


بعد كده اسقى 4 ورقات من الرقاق واضعها فى الصينيه واضع عليهم اللحمه المفرومه
الابداع fry9h6s0c6jt02kuwcfr


بعد كده اكمل باقى الرقاق واضعه فى الصينيه
الابداع 09blwx9sudfegqzd2usg


بعد ذلك اتركه يرتاح ربع ساعه علشان يطرى اكثر

وبالنسبه لطريقه تسويته ممكن تقطعيه وتسقيه بالشوربه وتضعيه فى الفرن بس بيطلع ناشف ومش حلو

انا بقوم بتسويته على النار
تكون النار متوسطه الحراره واسوى جزء جزء فى الصينيه وادور الصينيه على النار لحد من تحت يكون لونها ذهبى


الابداع mch4ejfflrskxt1ar17t


بعد ذلك اضع على الصينيه سرفيس واقوم بقلب الصينيه عليه بحيث يكون الى تحت الى سويته على النار فوق

الابداع mbaz7bv4ioowkaonxqea

واقوم بوضع 4 ملاعق سمنه كبيره فى الصينيه واما تسيح انقل الرقاق للصينيه تانى ( الجزء الذى لم يتعرض للنار )
واسويه مثل الجزء الاول

وهنا فى النهايه
الابداع 00x938gni491z508q8tk

جربوه وان شاء الله يعجبكم :)

الابداع yoyperx7d52np8vwxdu.

ولا احلى
آخر تحديث: 30 سبتمبر, 2020
واااااااااااااااااااااااااو انا لسة وكلاه بس برده هاخد اوووول رد

طريقة جديدة انا بعمله فى الفرن

ان شاء الله اجربه طريقتك لأن شكلها شهى جداااا
Coeur de Rjeem
آخر تحديث: 30 سبتمبر, 2020
ولا احلى فيه قانون طالع انو مهما كنات اول رد دائما الطبق ليا والي عايز يذوق يجرب

تسلم الايادي حبيبتي زهره

واكيد عارفه القانون ده
وشكرا للطبق
والله جوعتيني وشكلو بيشهي
تسلم الايادي
اروحخ اجيب الوسام وارجع امتع عيوني
um rawan
آخر تحديث: 30 سبتمبر, 2020
واااااااااااااااااااو حبيبتي انا بمووووووووووووووووووت في الرقاق بالحمه
تسلمي ايديك الحلوه
تستاهلي الوسام والتقيم
فرفوووشه
آخر تحديث: 30 سبتمبر, 2020
رووووووووعه
ماشاء الله شكلها مشهي جدا
اروح عند يعملها ليه
تسلم الاياااااااااااااادي يازهره
randoda
آخر تحديث: 30 سبتمبر, 2020



حلوة قوى تسلم ايدك


الصفحات 1 2  3 

التالي

فراخ محمرة بس بطريقتى ومش منقولة

السابق

لسان عصفور بالخضار يحبه الكبار و الصغار(حملة سماء الابداع)

كلمات ذات علاقة
المفرومه , الابداع , الرقاق , باللحمة , حمله , سماء , صينية