class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة جيهان:
تسلم ايدك حبيبتى على التورته الحلووووووه وان شاء الله دايما تعملى احلى واحلى كمان
بس انا هقلك حاجه لان شكلك تعبتى نصيحه استخدمى الدقيق الجاهز بتاع التورته تحفهههههههههههههه
ومش غالى نفس التكلفه تقريبا ومش بياخد عمايل كتير ولا بتاع سهل جدا ونتيجته مضمونه ميه فى الميه ان شاء الله وهيريحك من انك تعملى صينيتين وكدا
وكمان هقلك على حاجه لو عايزه الكيكه بتعتك لما تيجى تطلعيها من الصينيه تطلع بسهوله وزى ماهى من غير ما تلزق ادهنيها كويس الصينيه سمنه او زبده الى موجود مش زيت اووووووعى زبده او سمنه بسسسسسس وتحطى عليها الكيكه وخلاص لما تيجى تطلعيها وعقبال ما تبرد هتطلع معاكى بسهوله جداااااااااا ومن غير تلزيق
معلش ياقمر طولت عليكى بس حبيت افيدك
جيهان افادتينى جدا وريحتينى بموضوع الدقيق دا ان شاء الله اول ما انزل هاجربه وهادعيلك وهارجب السمن بدل الزيت شكرا ياغالية والله اسعدنى ردك جدا وافادتينى كتير تسلمى يا جيهان تستحقى التقييم لردك تحياتى