برام الأرز المصرى خالي الدسم من مطبخ رشيقه(starting over)

مجتمع رجيم / أطباقنا الخاصة للرجيم
كتبت : (رشيقه هانم)
-
السلام عليكم حبيباتي
رشيقه(starting over) 84udo3qe7gjvywbd89ek

بتحبي الأرز؟؟
سؤال اجابته معروفه هو مين مش بيحب الأرز!!!!!
الأرز لوحده مش ضد الرشاقه و لكن طريقه طبخه هي اللي بتحدد درجه دسمه و ده اللي بيخليه عدو الرشاقه اللدووود طولت عليكم و اتكلمت كتير يلا علي المطبخرشيقه(starting over) smile06.gif
قبل ما ندخل المطبخ احب اقولكم ان الاكله دي مخصوص لعيون أحلي ضنضوووووون(ضنانى الشوق)

انا عامله برام الأرز المصري بس بدون سمن او زيت جربوه و احكمو بنفسكم من الطعم

بسم الله أبدأ
المقادير:
رشيقه(starting over) 28fcn3fndbb11b6uy7k6
4 اكواب أرز مصري
علبه لبنه منزوعه الدسم 250 جم(يمكن استبدالها بزبادي خالي الدسم مصفي من الماء بس اختاري نوع زبادي غير حامض)
كوب حليب خالي الدسم
كوب لبن خالي الدسم(انا استعملت اكتيفيا لايت)
كوب ماء
ملح و فلفل و رشه قرفه
ملحوظه: مكيالي كوب الجبنه الصغير سعه 100 ملل
الطريقه:
احضري البرام و يكون جاف من الداخل
ادهنيه جيدا من الداخل باللبنه من جميع الجوانب بحيث تكون طبقه سميكه شويه
رشيقه(starting over) rxsgf78ayrr2e6a8fe0.
ضيفي الأرز المغسول و المصفي
رشي الملح و الفلفل(بحب ارش قرفه اختياري)
رشيقه(starting over) ky0dbjgmv1k1v4k4r5w.
ضيفي كوب حليب و كوب لبن و كوب ماء
ادهني الوجه باللبنه و غطيه و دخليه الفرن متوسط الحراره
رشيقه(starting over) soffegh4qr7kzewgh01g
بعد نص ساعه اكشفي الغطاء بيكون اتشرب غطي وجهه باللبنه تماما زي كده
رشيقه(starting over) ausmx7rc9fm3qddq7yoo
دخليه الفرن تاني بدون غطاء و تابعيه حتي يحمر الوجه
(ممكن تشغلي الشوايه لتكمله تحمير الوجه ان احتاج الامر)
كده طلع من الفرن
رشيقه(starting over) 7hqea8vimcs1u0ljcn8n
اتفضلووووووووووووو

رشيقه(starting over) dwnx8sj9ffebaszmgef0
بجد من جوه الأرز زي الزبده و مفلفل و لمحبي الجوانب مثلي هتستمتعي جدااااااااااااااا ممممممممممم بجد انا يوم ما بعمله باكل رز براحتي لاني بحبه جدا خصوصا الجوانب و القعر لانها بتطلع متحمره و طريه في نفس الوقت مش عرفت اصورها لكم لاني اكلتها كلهااااااااااااااااارشيقه(starting over) smile04.gif

علي فكره لمتبعي رجيم النقاط 6-8 ملاعق ارز = 2 نقطه فقط
كتبت : زهره الاسلام
-
الله على الجماااااااااااااال رشيقه ما شاء الله عليكِ
تسلم ايدك على اكلاتك المميزه والمشجعه جدا على الرجيم
بارك الله فيكِ وفى انتظار المزيد من ابداعاتك يا مبدعه :))

كتبت : pinkro0ose
-
الله الله عالجمااااااااااااااااال

وربي فنانه

ماشاء الله تبارك الله

يمممممممممممممممممممممي يا احلى رشيقه

الله لا يحرمنا منك ومن ابداعك

بجد روعه
كتبت : دينار
-
ماشاء الله شكله تحفة جوعتيني يارشيقة هانم


تسلمي يا اجمل شيفة وثواني اجيب احلي وسام
كتبت : نور الأمل
-
متميزة ومبدعة دائماً يا رشيقة

وكل وصفة أحلى من الثانية

الله يعطيكِ الصحة والعافية حبيبتي
كتبت : (رشيقه هانم)
-
زهره و بنوكه و دينار و نور جزاكم الله خيرا علي تشجيعكم ليا الحمد لله انه عجبكم و يا رب افضل يا زهره اشجعك علي الرجيييم دايما
الصفحات 1 2  3 

التالي

ثوميه دايت رررررووعه لي مسابقة(strting over)

السابق

فاهيتا اللحم باسهل طريقة والذ طعم واقل سعرات

كلمات ذات علاقة
من , لطبخ , الأرز , المصري , الجزء , برام , خالي , رشيقهstarting