طريقة لف ورق العنب من مطبخي وبالصور ×^×

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : O؛°‘¨ (سلمى حياتي) ¨‘°؛O
-
[ALIGN=CENTER][TABLE1="width:100%;background-image:url('http://forum.rjeem.com/mwaextraedit4/backgrounds/114.gif');border:6px ridge indigo;"][CELL="filter:;"][ALIGN=center]


ft01b48xt4ineqtw7gt.
8wd1r80qjv8modr2t55i



xv7onkgkolkskweew2a2




يعتبر حشي ورق العنب من اطعم اطباق المحاشي بصوره عامه لما يتميز به من طعم لذيذ وشكل رائع

لذلك حبيت اليوم احضر لكم هذا الطبق لاجلكم وحصريا على رجيم بيتي الثاني

وطبعا لف ورق العنب بيحتاج الى مجهود ووقت بس في النهايه النتيجه

سفره مميزه وطبق لذيذ

والان معايه خطوه خطوه علشان نتعلم طريقته سوا

6ner75s253fci494l4zx

[glow1=CC9900]الحشوه /[/glow1]

ورق عنب مسلوق


p2epjaqqkfdb446459kd


رز مصري منقوع بالماء الحار

u58c1b4hfpdh8zb2vzcj

+ لحمه مفرومه او بدون

kwz6y9zuly6b1v49k0.j

+ طماطم مقطعه صغير جدا

fbuspeg1j35fpdt693wd

+ بصله صغيره مقطعه ناعم

td8iix6jzzhpn3lqjobq

+ ملح + فلفل اسود + ماجي ابيض + كركم +ملح الليمون + عصير ليمونه + نعناع ناشف

rh1b5bbe5vc2nefbfwi0

[glow1=FFCC33]الطريقه /[/glow1]

نصفي الرز من الماء جيدا ونضع عليه اللحمه المفرومه والبصل والطماطم

ونضع البهارات وعصير الليمونه ونخلطهم جيدا ونضع النعناع الناشف بعد فركه

نحضر ورقة العنب ونفردها نضع الوجه الخشن فوق ــ تابعي معي بالصور

2b3dqaxv0tpyookfskh7

نضع قليل من الحشوه في الطرف السفلي من الورقه

b0kavqzvijqlggc0lql7

نطبق قليلا من الورقه على الحشوه

eswv767udh0x300so92z

ثم نلف الطرف الاول
kknvdun0rinr3rzk50cn

ثم نلف الطرف الثاني ونلف باقي الورقه

j5fblimboe20na354kc2

ke00l5zds1l6oi33iql.

حتى تخلصي الكميه الموجوده عندك

38b8brd7l0sn62zjza4f

4it95e9osciqae18419.

3izzoy142g3sxz2o75bg

طريقة طبخه / 01gzyo5f959vgs1j6ftj

ترصي الكميه بالقدر ثم تضعي عليها ملح وعصير ليمون بالكميه اللي بتحبيها وتضعي زيت وملح الليمون

وممكن تقطعي طماطم وبصل وبطاطا حلقات وتضعيهم في اسفل القدر وترصي ورق العنب عليهم

وتصبي الماء فوقه وتضعيه على النار لكي يستوي لمدة ساعه تقريبا والان نكون وصلنا للنهايه


4abm7tcun3dttzod7ne.

الف صحه وعافيه على قلوبكم جميعا

240dsgakxs30bz4gvp5y

1h6llx04x1behjug6f.g


^^^ ويارب اكون افدتكم بموضوعي وصوري وتقبلوا تحياتي لكم جميعا ^^^

l8gmawduaz30n26yx8h.

[glow=FF0099]اختكم / زهرة العمر[/glow] vgiu7hu5rnjvmicickft [/ALIGN]
[/CELL][/TABLE1][/ALIGN]
كتبت : مامت توتا
-
انا بعشق كل العشق ورق
العنب على الرغم له مع احداث مضحكه
كلما افتكرها لكن وقتها كانت مبكيه
على العموم طريقه جميله زى
اللى بشوفها فى التليفزيون
من الستات الماهرات وانت ماهره
كتبت : ام رحمه
-
حبيبتى تسلم ايدك شكله تحفه لكن عايزه اقولك ملحوظه مهمه المحشى اى ان كان لازم ولابد من الخضره بتاعته بقدونس وشبت وكسبره علشان طعمه يكون افضل ضرورى جدا الخضره وبالف هنا
كتبت : الأمل القادم .
-
تسلم الآيادي فوفو
أنا عزمتك على مكعب واحد من الحلى لأني خايفة عليك من السمنة
ولا انتِ تستاهلي الصينية كلها حبيبتي
كأنك عارفة اني أحب ورق العنب
وبما اني أحبه ومشتهيته
وبما انك عازمتني على القدر كامل
فانا راح اخذ الصحن الآن وبإنتظار القدر


احلى تقييم يا عسل

كتبت : Coeur de Rjeem
-
طريقه واضحه وعمل متقن حبيبتي
تستاهلي احلى تقييم
لكن انا زعلانه الخط عندي متقطع ما عرفتش اقرا الموضوع
يا ريت تعدلي في صيغه الخط يا قمر
كتبت : بولة ايس كريم
-
تسلمى حبيبتى
الصفحات 1 2  3  4  5  ... الأخيرة

التالي

مكرونة بالدجاج والصلصة

السابق

محشى كرنب وملوخيه

كلمات ذات علاقة
لـ , من , مطبخى , العنب , وبالصور , ورق , ×× , طريقة