محشى الباذنجان

دايت و رشاقة دايت و رشاقة

العودة   منتدى رجيم > ازياء موضه جمال ديكور طبخ > الاطباق المتنوعة

محشى الباذنجان

إضافة رد اضغطي هنا لاضافة الموضوع الى مفضلتك!
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
<!-- google_ad_section_start -->محشى الباذنجان<!-- google_ad_section_end -->
sagda
روح المنتدى
رقم العضوية: 7103
تاريخ التسجيل: Sep 2007
المشاركات: 2,424
الإعجابات المتلقاه: 31
نقاط الخبررة:100
sagda sagda
قديم 10-01-2007, 01:35 AM
[ 1 ]

طريقه عمل محشي الباذنجان " شيخ المحشي "
المقادير
2 كليو باذنجان ابيض مقور
نصف كيلو فلفل رومي يتم تقويره
5 – 6 كوب ارز مغسول جيدا
نصف كيلو لحم مفروم معصج
2 كوب عصير طماطم
3 بصله كبيره مفرومه
خضره ( بقدونس + شبت + **بره )
ملح + فلفل + شطه + بهارات
4 ملاعق سمن
2 ملعقه كبيره صلصه طماطم


الطريقه
يقدح السمن علي النار
يضاف اليه البصل حتي يصفر لونه
يضاف اللحم المفروم المعصج ويقلب لمده 3 دقائق
يضاف عصير الطماطم و صلصه الطماطم وتترك علي النار لمده 10دقائق
يضاف الملح + الفلفل و الشطه + البهارات
يضاف الارز بالتدريج ويقلب المقدار جيدا
يضاف البقدونس والشبت وال**بره
يترك المقدار علي النار حتي يتشرب الارز الصلصه

يتم حشي المحشي ويرص في حله رائسيا
يوضع عليه 2 كوب ماء مضاف اليهم 2 ملعقه ملح ويترك علي نار هادئه حتي تمام النضج يمكن االاستغناى عن اللحم المفروم:):)


قد يهمك أيضاً:
انقاص الوزن رجيم

sagda غير متواجده حالياً  
Sponsored Links
منتدى رجيم منتدى مستقل تابع لمؤسسة المصابيح التقنية
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0