طريقة عمل كبيبة اللحمة المفرومة
مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت :
*بنت الإسلام*
-
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,,,,,,
أخواتي الحبيبات
النهاردة جبت لكم طريقة جديدة لعمل اللحمة المفرومة
هي ططريقة ماما وهي الي عملتها
انا بس قليتها وجهزت الساندوتش
اتمني تنال رضاكم وتجربوها ان شاء الله
المكونات
لحم مفروم كميته حسب عدد الافراد
بصلة + فصين ثوم + ملح + فلفل + بهارات حسب الرغبة + عصير ليمونة=====< نضربهم في الخلاط مع بعض ونصبهم علي اللحمة المفرومة
ونسيبها تتبل في التلاجة وكل ما تسيبيها اكتر كل اما طعمها يكون احلي
احنا كنا عاملينها من فترة وبنسيبها في الفريزر واما نحتاجها نطلعها تحل وده يبقي شكلها
[IMG][/IMG]
ونشكلها علي شكل دوائر ونغنسها في البيض المتبل بالملح والفلفل ومضروب جيدا
[IMG][/IMG]
وبعدين نغمسها بعد كدة في البقسماط ممكن يكون سادة او تتبليه ببودرة التو والبصل والملح والفلفل
احنا عملناه سادة وكان طعمة جميل جدا لان تتبيلة اللحمة جميلة وكافية جدا
[IMG][/IMG]
وبعد كدة تقليها في زيت غزير لحد اما تستوي وتاخذ اللون البني الذهبي وتحطيها علي مناديل تشرب الزيت
[IMG][/IMG]
ودة شكلها النهائي
[IMG][/IMG]
انا عملتها في عيش كيزر وعليه شوية كاتشب وكان طعمها رائع جدا
والساندوتش هدية لاول واجمل رد
[IMG][/IMG]
موضوع غير منقول وبمجهودي
اذا اعجبكم لا تحرموني من ردودكم وتقييمكم
في رعاية الله