مجتمع رجيموصفات اللحوم

دجاج محشى بالكفتة مع خلطة الجبنة للمسابقة

دجاج محشى بالكفتة مع خلطة الجبنة للمسابقة
[frame="3 70"]



دجاج محشى بالكفتة مع خلطة الجبنة للمسابقة


دجاج محشى بالكفتة مع خلطة الجبنة والقشدة


http://www.rjeem.com/up/images/jxywg81gp0aof0oy0j8m.gif




ياهلا فيكم ياحلوين وأول مشاركة لى بالمسابقة

طبق خفيف وماياخد وقت بأعداده والطعم رااااائع
هو شوية عالى السعرات الحرارية
بس مفيد وحايحبوه الصغار والكبار





مقاديرها

صدور دجاج الكمية حسب افراد اسرتك
علبة كفتة جاهزة
او علبة لانشون
وشرائح جبن
بهاروفلفل
وقشدة وجبن سائل



التحضير بعد تنظيف وغسل قطع الدجاج جيداً

وتبهيرها بالملح والفلفل وقليل من التوابل او البهار
نضع قطعة جبن وفوقها نصف اصبع الكفتة



وهكذا لين ينتهى المقدار وتغلق القطع بعود خلة




وممكن تستغنى عن عود الخلة بعدم ترك اى فراغ بين القطع




دهنت الدجاج بقليل من المسطردة (الخردل)

وجهزت طبقة التغطية الجبن مع القشدة ومايونيز



بعد وضع الطبقة النهائية ومعها شوى جبن موزاريلا



وعلى الفرن ويستحسن تغطيتها بفويل

وتشغيل شعلة الفرن بالاسفل لين ينضج الدجاج
وبعدها رفع الفويل وتشغيل الشعلة بالاعلى لين يحمر الوجه قليلاً



وجهزت معها قطع دجاج مع الخضار لاحشيها للبطاطس المسلوقة

واضفت لها 3 ملاعق من خلطة الجبن والقشدة



وهذى الحشوة والبطاطس جاهزة












البطاطس محشية




قطعة من الزبد على الوجه




وجبن موزاريلا




وعلى الفرن على طووووول



الدجاج بعد مانضج وماحبيت احمر الوجه زيادة

كده افضل وكمان ليكون لين



واتفضلوا ياحلوين اطيب دجاج محشو





البطاطا بالفرن لين تجمد المكونات لان كل مكوناتها ناضجة
بس دقايق بالفرن وهالنتيجة



بصرااااحة الطعم رائع جربوها وحاتشوفوا





والف عافية على الحلوين




ولاتحرمونى ردودكم الغالية على حبيباتى





[/frame]
شكل ايه واكيد
طعم ايه ماشاء الله
بصراحه عجبنى اوى
الدجاج جديده عليا
تسلم ايديك
وليا عوده للتقييم
ماشاء الله فراشتي الحلوه
كل الي بتقدميه دوم مميز يعطيك الف عافيه ان شاء الله و احلى تقييم يا قمر
واااااااااو روعه
وااكيد الجنااان
تسلم الايادي يا قمر
تم التقييم
روووووووووووووووووعه فكرة الفراخ والبطاطس
هجرب الفراخ للولاد ان شاء الله هتعجبهم
وممكن اقلل القشطه والمايونيز علشان آكل منها
هههههههههههههه
احلي تقييم
ختم نسر لعيونك

طبق شهى

ودا طبعا ليا

وبدون تراجع
1 2  3  4