الفراخ المقرمشة وارز بالمكسرات والكبد والقوانص من مطبخي

مجتمع رجيم / وصفات اللحوم
كتبت : دينار
-
بالمكسرات والقوانص PIC-160-1348386342.g





بالمكسرات والقوانص PIC-186-1348386342.g





الفراخ المقرمشة وارز بالمكسرات والكبد والقوانص من مطبخي

الفراخ المقرمشة وارز بالمكسرات والكبد والقوانص من مطبخي
الفراخ المقرمشة وارز بالمكسرات والكبد والقوانص من مطبخي



بالمكسرات والقوانص PIC-900-1348386342.g

اقدم لكم من مطبخي غداء شهي وخفيف ولذيذ


بالمكسرات والقوانص PIC-142-1348386342.g

اتمني يعجبكم





بالمكسرات والقوانص PIC-255-1348386342.g




ارز بالمكسرات والكبد والاوانص والقلوب





ربع كيلو اوانص وكبد وقلوب فراخ او كبد وكلاوي وقلوب لحمة


حسب الرغبة


انا استخدمت كبد واوانص فراخ

2ونصف كوب ارز



بصلة


2 ثمرة طماطم

بالمكسرات والقوانص PIC-252-1348386341.j

نصف حبة فلفل رومي

بالمكسرات والقوانص PIC-246-1348386342.g
زيت نباتي

بالمكسرات والقوانص PIC-900-1348386342.j

فلفل اسود

ملح

ورق لوري


قرفة


جنزبيل



واي بهارات حسب الرغبة





نسلق الكبد والاوانص في ماء مضاف اليه ملح وفلفل اسود


ونتاكد من نضج الاوانص جيدا بتاخد وقتها




بعد ذلك في الطاسة نضع الزيت وبصلة مبشورة


ونجعل البشرة تصفر


ونضيف الكبد والاوانص ونشوحهم

بالمكسرات والقوانص PIC-940-1348386341.j


ونبشر الطماطم ونبشر الفلفل


ونستمر في التقليب

بالمكسرات والقوانص PIC-336-1348386342.j
ثم يضاف الزبيب

والبهارات
بالمكسرات والقوانص PIC-968-1348386342.j
ونقلب


واللوز ونقلب وممكن عين جمل او بندق



ونغسل الارز ويصفي

بالمكسرات والقوانص PIC-964-1348386342.j
ويضاف ونقلب


ثم نضيف كوب ونصف مرقةدجاج وكوب ماء


حسب مقدار الارز



والملح ونغطي الطاسة ونخفض الحرارة بعد ما الارز يتشرب



نتركه حوالي ساعةعلي نار هادئة جداا




ويقدم ساخن لذيذ جدااا ومفلفل

بالمكسرات والقوانص PIC-786-1348386342.j


الفراخ المقرمشة




طرق الفراخ المقرمشة متعددة

بالمكسرات والقوانص PIC-289-1348386342.j

اخاف احيانا اسويها وهي نية



لذلك اسلقها اولا



انظف الفراخ وازيل الجلد واتبلها بالروز ماري والليمون والخل


اتركها ساعة بالثلاجة




بعد ذلك

اجهز البصلة مع الحبهان واللورا في ماء وعندما تغلي اسلق الدجاج




الشورب الناتجة استخدمها في سقي الارز ولاتستخدم للطبخ لان الليمون والخل بيغيروا طعمها




اترك الفراخ تتصفي تماما




اجهز

بالمكسرات والقوانص PIC-255-1348386342.g

بيضة ونصف كوب لبن

وملح وقرفة وزنجبيل ونقطة زيت نباتي


واخفق المكونات


بالشوكة




ثم نتبل الدجاج بالدقيق وبالبيض

بالمكسرات والقوانص PIC-227-1348386342.g

وبعد ذلك اخلط البقسماط مع الفيجيتار والكورن فلكس في الكبة

بالمكسرات والقوانص PIC-440-1348386342.j

ضربة واحدة فقط


واتبل بيهم جيدا فهم بيساعدوا الكورن فلكس يثبت جيدا علي سطح الدجاج

بالمكسرات والقوانص PIC-639-1348386342.j

ونتركها نصف ساعة بالثلاجة

بالمكسرات والقوانص PIC-227-1348386342.g


نجهز زيت ساخن غزير ونضع القطع ولاتقلب الا عندما نراها بدءت تتحمر من الجوانب



وهكذا

بالمكسرات والقوانص PIC-750-1348386342.j

تقدم ساخنة مع الكاتشب


واخترت لكم الطبق ده عليه ديك وفرخة لتتماشي مع الوصفة

بالمكسرات والقوانص PIC-293-1348386342.j

هذا كان يوم غدائنا
بالمكسرات والقوانص PIC-460-1348386341.j


بالمكسرات والقوانص PIC-596-1348386341.j


جربوه هيعجبكم وخصوصا الصغار عشاق كنتاكي



بالمكسرات والقوانص PIC-936-1348386342.g




بالمكسرات والقوانص PIC-227-1348386342.g







بالمكسرات والقوانص PIC-360-1348386342.g
كتبت : القلب المغلق للصيانه
-
بجد تسلم ايدك روووووووعه بجد وسهله جدا جدا
ربنا يبارك فيكى
كتبت : دينار
-
نورتي موضوعي ياقمرة
كتبت : مامت توتا
-
الله يا دينو تسلمى

وتسلم ايديك الحلوه ماشاء الله

بالف هنا وشفا عليكم

بجد حلوه خالص وانا بعشق الاكلات

دى هبقى هجاى عندك بقى ماشى
كتبت : ~ عبير الزهور ~
-
يسلمو ايدينك الحلوة دينو
الدجادج والارز روعة والوصفة كثير حلوة دام من ايدينك
الف صحة وهنا عليكم
واحلى تقييم واعجاب
ومبارك الوسام






كتبت : أم عمر و توتة
-
ماااشااااء الله دينوووو حبيبتى..اكلة راااائعة..عجبتنى طريقة الرز جدااااا..
ان شاء الله اجربها قريبااااا..
دمت لنا متألقة يا قمررررر..
احلى تقييم لاحلى دينار..
الصفحات 1 2  3  4 

التالي

الماناليسا من مطبخي

السابق

طرق بسيطه لعمل الفراخ بطعم لذيذ فراخ بانيه وفراخ شيش تاوك سهل

كلمات ذات علاقة
مطبخى , مقرمشة , بالمكسرات , فراخ , والقوانص , والكبد , وارز