طاجن رقاق باللبن .. على طريقتى

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : nanos
-
المـــــــــكونـــات
align="right">رقاق



2gtk9gna932pbhxvkno_


align="right">نصف كيلو لبن حليب ( 2 كوب ونصف )



align="right">سكر


align="right">زبده او سمن بلدى



الطريقه



align="right">نحضر طاجن صغير للفرن نضع اللبن

align="right">ثم نضيف السكر وتكون كميته حسب الرغبه

align="right">نقلب السكر فى اللبن

align="right">نضيف ملعقه السمن البلدى

align="right">بعد كدة نكسر الرقاق الى قطع صغيره ونضعه فى الطاجن
76q0e9mc10yr2hkdh6y_





align="right">نكون مسخنين الفرن

align="right">نضع الطاجن فى الفرن لحد ما يحمر الوش
وبالهنا والشفا



k0ss1r6thlsgfoux0rq_
كتبت : ام عراق الدلوعه
-
شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية .
كتبت : nanos
-
شكرا على مرورك الكريم
كتبت : زهره الاسلام
-
ما شاء الله شكله جميل وشهى

انا بحب الرقاق جدا

ان شاء الله اجربه

تسلم الايادى
كتبت : ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕
-
[align=center]
تسلمى حبيبتى

وممكن كمان تضيفى مكسرات اللى تحبيها

ودى طريقتى
[/align]
كتبت : سالي بغداد
-
تسلمين حبيبة قلبي شكله حلووو ...
حبيبتي هذا شغل إيدج ؟
الصفحات 1 2 

التالي

أسرار لطبخ الأرز

السابق

حلى الكورن فلكس الجديد و الشيك من مطبخي

كلمات ذات علاقة
ما , لبن , اللبن , البلدى , الرقاق , السكر , الفرن , الطريقه , بلدى , باللبن , بعد , رقاق , صغير , صغيره , على , ونصف , طاجن , طريقتى , قطع , كيلو