طاجن رقاق باللبن .. على طريقتى
مجتمع رجيم
/
الاطباق المتنوعة
كتبت : nanos
-
طاجن رقاق باللبن .. على طريقتى
المـــــــــكونـــات
align="right">
رقاق
align="right">
نصف كيلو لبن حليب ( 2 كوب ونصف )
align="right">
سكر
align="right">
زبده او سمن بلدى
الطريقه
align="right">
نحضر طاجن صغير للفرن نضع اللبن
align="right">
ثم نضيف السكر وتكون كميته حسب الرغبه
align="right">
نقلب السكر فى اللبن
align="right">
نضيف ملعقه السمن البلدى
align="right">
بعد كدة نكسر الرقاق الى قطع صغيره ونضعه فى الطاجن
align="right">
نكون مسخنين الفرن
align="right">
نضع الطاجن فى الفرن لحد ما يحمر الوش
وبالهنا والشفا
كتبت : ام عراق الدلوعه
-
شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية .
كتبت : nanos
-
شكرا على مرورك الكريم
كتبت : زهره الاسلام
-
ما شاء الله شكله جميل وشهى
انا بحب الرقاق جدا
ان شاء الله اجربه
تسلم الايادى
كتبت : ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕
-
[align=center]
تسلمى حبيبتى
وممكن كمان تضيفى مكسرات اللى تحبيها
ودى طريقتى
[/align]
كتبت : سالي بغداد
-
تسلمين حبيبة قلبي شكله حلووو ...
حبيبتي هذا شغل إيدج ؟
الصفحات
1
2
مواضيع مميزة قد تهمك
الجريش السعودى باللبن بالخطوات والصور اشهى جريش باللبن
طاجن الكوسة باللبن اشهى كوسة باللبن على الطريقة الشامية
طريقتى التانية للرز باللبن الحلو عملتها لأولادى يوم رأس السنة الهجرية والله أحلى من الجاهز
طاجن الارز بالحليب (او باللبن)
صينية رقاق باللبن من مطبخى(لمسابقة حلوانى رجيم)
التالي
أسرار لطبخ الأرز
السابق
حلى الكورن فلكس الجديد و الشيك من مطبخي
كلمات ذات علاقة
ما
,
لبن
,
اللبن
,
البلدى
,
الرقاق
,
السكر
,
الفرن
,
الطريقه
,
بلدى
,
باللبن
,
بعد
,
رقاق
,
صغير
,
صغيره
,
على
,
ونصف
,
طاجن
,
طريقتى
,
قطع
,
كيلو
LinkBack
LinkBack URL
About LinkBacks
Bookmark & Share
Digg this Thread!
Add Thread to del.icio.us
Bookmark in Technorati
Tweet this thread