انا استخدمت 8 بيض اي 8ملاعق سكر 8 ملاعق طحين وطبعا الفانيليا
التحضير نقوم بضرب البيض بالخلاط الكهربائي لمده تزيد على 5 دقائق فنتحصل على مزيج مكثف
نضيف السكر و الفانيليا و نكمل الخلط لمده 5 دقائق ثم نضيف الطحين كله ونحاول ادخاله بملعقه خشبيه لنحافظ على كثافه الخليط نفرغه في صينيه مربعه الشكل بعد ان نفرشها بورق الزبده ندخلها الفرن المسخن من قبل تطهى 5 دقائق من تحت و 5 من فوق مع اخراجها نضعها فوق مشبك نطليها بمربى الفروله و نلفها نرش فوقها السكر الرطب شهيه طيبه
كتبت :
احلي ماما
-
بنسميها السويسرول
عملتها مرة بس كنت مزوده الطحن اكتر من كده نهول
وفي النهايه لما جيت الفها اتقطعت مني وشكلها باظ خالص
لكن المقادير عندك والوصفه سهله كتير
بجربها وبخلي اولادي يدعولك نهول
تسلم الايادي
كتبت :
Coeur de Rjeem
-
تسلميلي حبيبتي انت و الاولاد احنا بنسميها باسمها الفرنسي بيسكوي رولي نورتيني يا غاليه
كتبت :
habibat zaujaha
-
سويسرول ولااروع نهلة
ماشاء الله عليك
تسلم الايادى الحلوين يارب