مجتمع رجيموصفات اللحوم

اسكالوب وكباب دجاج بانيه على طريقتى

habibat zaujaha 05:04 PM 11-02-2010






اسكالوب وكباب الدجاج بانيه على طريقتى




المقادير
كيلو او نص كيلو صدر دجاج حسب عدد الاشخاص**بصل كبيرة **2 سنة ثومة **ملح فلفل اسود
لتغليف
بيض وبقسماط
الطريقة
بنسلق الدجاج مع ورق الرند وهيل لمدة 10 د
اولانطبخ ادجاج اكتر من 10 دقايق

نفتت لحم الدجاج ونفرمه مع البصل والثومة ونضيف الملح والفلفل الاسود

وهنا فرمته وجاهز

نتركه بالتلاجة ربع ساعة نسويه بشكل الكباب العادى وندخله فى سيخ وبعدين نغمسه فى البيض تما البقسماط

ونقليه



والجزء الاخر نعمله بشكل اسكالوب ونغمس فى البيض تما فى البقسماط ونقليه على نار عالية

بعدما قلينا السكالوب رشيت عليه جبنة رومى مبشور

ندخل السكالوب للفرن من فوق فقط عشان ندوب الجبنة

التقديم والشكل النهائى

وسلطة باندجان مشوي ودولمة مشكلة راح انزلها قريبا فى القسم

وهدا السكالوب

وهدا احلاء طبق لااول رد

ودمتم برعاية الله
رماد اليل 05:11 PM 11-02-2010
الف صحه وهنا ...ماشاء الله تبارك الله ...

شغل حلو وطعم احلى ...


تشكري حبيبه على النشاط ...

دائما تتحفينا باطباقك الحلو ,,,
um rawan 05:17 PM 11-02-2010
الشكل جنان والطعم جنان
احلي مشاركه من احلي ام سارا
عن جد شغل ممتاز نورتي حمله سماء الابداع وننتظر باقي المشاركات
ربي يكرمك بالزريه الصالحه يارب
تستاهلي الوسام والتقيم
randoda 05:18 PM 11-02-2010


بسم الله ما شاء الله

كده دائما تجوعينا

طيب انا عايزة حته بقى ما ليش دعوة ههههههههه

تسلم الايادى يا قمر

ولا احلى 05:20 PM 11-02-2010
حبووووووووووووووووووووووووووووووووبةايه الجمااااااااااااال دا

كتيييييييييييييير عليا الإبداااااااااااااع دا مشاء الله عليكى اتحفتى وابدعتى ابداع رائع ومتقن

شكرا ليكى يا غالية على الموضوع المميز ومبروك الوسام

تقبلى مرورى
habibat zaujaha 05:44 PM 11-02-2010
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة رماد اليل:
الف صحه وهنا ...ماشاء الله تبارك الله ...

شغل حلو وطعم احلى ...


تشكري حبيبه على النشاط ...

دائما تتحفينا باطباقك الحلو ,,,
مشكورة يالغلاء على تواجدك الدائم معنا
وبيسعدنى دائما رؤية اسمك منور فى متصفحى
[CENTER]
[/CENTER
]
1 2  3  4  5  ... الأخيرة