كوردون بلو ورز بالخلطة علي طريقتي
مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت :
مروة محمد فتحي
-
السلام عليكم
دي اولي وصفاتي للمنتدي لكن للنحيفات ههههههه مش عايزة اشيل ذنب حد ودي اهداء لاختي نهله علشان اساعدها تقيس درجه قوة تحملها ( غلسه انا صح)
كوردون بلو ورز بالخلطة
اولا الرز بالخلطة دي مكوناته
نصف كوب شعريه متحمره
نصف كوب لسان عصفور متحمره
كوب رز مغسول
2 كوب ماء
زبدة
مرقه وبهارات( ملح -فلفل-قرفه -جنزبيل)
نصف كوب زبيب منقوع
معلقه صلصه بيوريه
مكسرات للتزيين
الطريقه
طبعا لسان العصفور والشعريه متحمره بس بزبده بسيطه قووي
حطيت الصلصه مع الزبده والتوابل وتقليبتين ونزلت عليهم بالميه والمرقه وسيبتها تغلي
ونزلت الرز غلي غلوتين ثم الشعريه ثم الزبيب ثم لسان العصفور اخرحاجه عشان متتهريش
واسيبه يتشرب وفالاخر المكسرات المتحمصه بعد الغرف
الكوردون بلو
صدرين فراخ بانيه
جبنه شيدر
بسطرمه
مشروم
بيض وبقسماط
الطريقه
نفرد الفراخ ونضع البسطرمه ثم المشروم ثم الجبنه
ونلفها ونقفلها كويس بخله الاسنان
ثم تغمس بالبيض والبقسماط ثم تحمر
وبالهنا والشفا
دي اولي وصفاتي للمنتدي لكن للنحيفات ههههههه مش عايزة اشيل ذنب حد ودي اهداء لاختي نهله علشان اساعدها تقيس درجه قوة تحملها ( غلسه انا صح)
كوردون بلو ورز بالخلطة
اولا الرز بالخلطة دي مكوناته
نصف كوب شعريه متحمره
نصف كوب لسان عصفور متحمره
كوب رز مغسول
2 كوب ماء
زبدة
مرقه وبهارات( ملح -فلفل-قرفه -جنزبيل)
نصف كوب زبيب منقوع
معلقه صلصه بيوريه
مكسرات للتزيين
الطريقه
طبعا لسان العصفور والشعريه متحمره بس بزبده بسيطه قووي
حطيت الصلصه مع الزبده والتوابل وتقليبتين ونزلت عليهم بالميه والمرقه وسيبتها تغلي
ونزلت الرز غلي غلوتين ثم الشعريه ثم الزبيب ثم لسان العصفور اخرحاجه عشان متتهريش
واسيبه يتشرب وفالاخر المكسرات المتحمصه بعد الغرف
الكوردون بلو
صدرين فراخ بانيه
جبنه شيدر
بسطرمه
مشروم
بيض وبقسماط
الطريقه
نفرد الفراخ ونضع البسطرمه ثم المشروم ثم الجبنه
ونلفها ونقفلها كويس بخله الاسنان
ثم تغمس بالبيض والبقسماط ثم تحمر
وبالهنا والشفا
كتبت :
زهره الاسلام
-
واااااااااااااااااااااااو مروه
ايه الجمال ده شكله يهبل
والرز كمان كمان طريقه جديده
احلى تقيم لاحلى مروه
واستنينى انا لبست وجيالك حاااااااااااااااالا
ايه الجمال ده شكله يهبل
والرز كمان كمان طريقه جديده
احلى تقيم لاحلى مروه
واستنينى انا لبست وجيالك حاااااااااااااااالا