**هديتى لكم بمناسبة عيد الأضحى***صينية رقاق***باللحمة المفرومة***

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

مجتمع رجيم الاطباق المتنوعة
الكاتبة: محبة رسول الهدى

**هديتى لكم بمناسبة عيد الأضحى***صينية رقاق***باللحمة المفرومة***

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

ا
المقادير

لفة رقاق

نصف كيلو لحمة مفرومة متعصجة

شوربة


بدهن الصينية سمنه
وتكون الشوربة سخنة جدا
تبللى الرقاق بالشوربة و أول واحدة فى الصينية مش هتحطى عليها شوربة ونحطها فى الصينية وبعد كده ندهنها سمنه
وهكذا لغاية ماخلصت 5 وحدات وحدات من الرقاق
بعد كده اللحمة المفرومة
وحطيت عليهم الرقاق بالتدريج
وبرضة كل واحدة تحطى عليها شوربة ولما تحطيها فى الصينية تدهنيها سمنه
لغاية ماتوصلى لاخر واحدة اللى هى وش الصينية بعد ماتحطيها تحطى عليها مغرفتين شوربة
وتحاولى تساوى الرقاق بايدك عشان تبقى متماسكة وتدخليها الفرن على حرارة متوسطة
لما وشها يحمر تطفى عليها
هتاخد حوالى نص ساعة او اقل

















وكل سنة وأنتم جميعا طيبين
الكاتبة: ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕

ماشاء الله

رووووووووووعه حبيبتى

انا بمووووووووت فيه صراحه

تسلم احلى ايدين ياقمررررر

انا هاخد الطبق



والصنيه خليها لنهله عشان هى بتحب اللحمه

تقبلى مرورى وتقييمى حبيبتى

كل سنه وانتى طيبه

:)
الكاتبة: دوللى

ما شاء الله شكله رائع حبيبتى وأكيد طعمه أروع وأروع

تسلم ايدك بحب الرقاق جدآآآآآآآآآآآآ

بارك الله فيك وأحلى تقييم لعيونك
الكاتبة: حره بكف أصغار

الكاتبة: بدر بدور

تسلم الايدي شكلها لذيذ واكيد طعمها الذ لانك انتي الي عماتيها

انشاءالله راح اعملها في العيد
مشكوووووووووووووووووورة
الكاتبة: اميرة حلوة

يا جمالو يا جمالو يا جمالو ...........دا مش بيفتح النفس وبس .........دا فتح كل حاجة فيا هههههههههههه

طالع يجنن يا حبوبة ........منوووووووووووووورة القسم و الدنيا كلها

عايزين طبخاتك الحلوة تنورنا وتقضي على اللي تبقى فينا

و احلى تقييم لعيونك http://www.bh30.com/vb3/images/ns/Hello.gif

الصفحات 1 2 

التالي
السابق