صينية الجلاش باللحمة المفرومة

مجتمع رجيم / وصفات اللحوم
سلام نمستى
المقادير:
نصف كيلو جلاش (باكو)+لحمة مفرومة معصجة +بيضتان+ملح ,فلفل+كوب حليب ( طويل او مج)+سمن
الطريقة
اضرب البيضتين بالشوكة و عليهم ملح وفلفل و احطهم على كوب اللبن واخلطهم كويس قوى بالشوكة.تدهن صينية بالسمن ثم نضع نص كمية الجلاش مع المسح بالفرشاة سمن بين كل ورقتين و هكذا حتى ننتهى من نص الكمية ثم اضع اللحمه المعصجة مع فردها كويس ثم نضع نص كمية الجلاش التانية بنفس الطريقه الاولى ثم ادهن وجة الصينية بالفرشاة بالسمن و اقطع الجلاش بالسكينة اما مثلثات او مربعات وادخلها الفرن حوالى 10 دقائق حتلاقيها وشها احمر خفيف اروح مطلعاها و صبة عليها كلها كوب اللبن بالبيض و ادخلها تانى الفرن لحد ما تستوى و تحمر . تطلعيها و تعيدى تقطيعها على القطعة السابقة و بالهنا و الشفا
نفس تبحث عن نورها
مشكووووووووووووووووورة رووووووووووووعة
سلام نمستى
مشــــــــــــــــــــــــــــكورة لمروركـــــــــــــــــــــــ
مسلمة
امي الدنيا ومافيها
تسلم الايادي
جدا لذيذة
اكلتي المفضلة منها بالذات
سمرا مصر
تسلم الايادى على الاكله الحلوة
الصفحات 1 2  3  4 

التالي

سمع هوووس كله ييجى ويبص احلى عشا من احلى ام بالصور (فراشة رجيم)

السابق

سمكة حرة لذيذة

كلمات ذات علاقة
المفرومة , الخلاص , باللحمة , صينية