صينية الجلاش باللحمة المفرومة

المقادير: نصف كيلو جلاش (باكو)+لحمة مفرومة معصجة +بيضتان+ملح ,فلفل+كوب حليب ( طويل او مج)+سمن الطريقة اضرب البيضتين بالشوكة و عليهم ملح وفلفل و احطهم...

مجتمع رجيم / وصفات اللحوم
سلام نمستى
اخر تحديث

صينية الجلاش باللحمة المفرومة

صينية الجلاش باللحمة المفرومة

المقادير:
نصف كيلو جلاش (باكو)+لحمة مفرومة معصجة +بيضتان+ملح ,فلفل+كوب حليب ( طويل او مج)+سمن
الطريقة
اضرب البيضتين بالشوكة و عليهم ملح وفلفل و احطهم على كوب اللبن واخلطهم كويس قوى بالشوكة.تدهن صينية بالسمن ثم نضع نص كمية الجلاش مع المسح بالفرشاة سمن بين كل ورقتين و هكذا حتى ننتهى من نص الكمية ثم اضع اللحمه المعصجة مع فردها كويس ثم نضع نص كمية الجلاش التانية بنفس الطريقه الاولى ثم ادهن وجة الصينية بالفرشاة بالسمن و اقطع الجلاش بالسكينة اما مثلثات او مربعات وادخلها الفرن حوالى 10 دقائق حتلاقيها وشها احمر خفيف اروح مطلعاها و صبة عليها كلها كوب اللبن بالبيض و ادخلها تانى الفرن لحد ما تستوى و تحمر . تطلعيها و تعيدى تقطيعها على القطعة السابقة و بالهنا و الشفا

المصدر: مجتمع رجيم


wdkdm hg[gha fhggplm hgltv,lm hgoghw

نفس تبحث عن نورها
اخر تحديث
مشكووووووووووووووووورة رووووووووووووعة
سلام نمستى
اخر تحديث
مشــــــــــــــــــــــــــــكورة لمروركـــــــــــــــــــــــ
مسلمة
اخر تحديث
امي الدنيا ومافيها
اخر تحديث
تسلم الايادي
جدا لذيذة
اكلتي المفضلة منها بالذات
سمرا مصر
اخر تحديث
تسلم الايادى على الاكله الحلوة
الصفحات 1 2  3  4 

التالي

سمع هوووس كله ييجى ويبص احلى عشا من احلى ام بالصور (فراشة رجيم)

السابق

سمكة حرة لذيذة

كلمات ذات علاقة
المفرومة , الخلاص , باللحمة , صينية