مجتمع رجيموصفات اللحوم

صينية الجلاش باللحمة المفرومة

المقادير:
نصف كيلو جلاش (باكو)+لحمة مفرومة معصجة +بيضتان+ملح ,فلفل+كوب حليب ( طويل او مج)+سمن
الطريقة
اضرب البيضتين بالشوكة و عليهم ملح وفلفل و احطهم على كوب اللبن واخلطهم كويس قوى بالشوكة.تدهن صينية بالسمن ثم نضع نص كمية الجلاش مع المسح بالفرشاة سمن بين كل ورقتين و هكذا حتى ننتهى من نص الكمية ثم اضع اللحمه المعصجة مع فردها كويس ثم نضع نص كمية الجلاش التانية بنفس الطريقه الاولى ثم ادهن وجة الصينية بالفرشاة بالسمن و اقطع الجلاش بالسكينة اما مثلثات او مربعات وادخلها الفرن حوالى 10 دقائق حتلاقيها وشها احمر خفيف اروح مطلعاها و صبة عليها كلها كوب اللبن بالبيض و ادخلها تانى الفرن لحد ما تستوى و تحمر . تطلعيها و تعيدى تقطيعها على القطعة السابقة و بالهنا و الشفا
مشكووووووووووووووووورة رووووووووووووعة
مشــــــــــــــــــــــــــــكورة لمروركـــــــــــــــــــــــ
تسلم الايادي
جدا لذيذة
اكلتي المفضلة منها بالذات
تسلم الايادى على الاكله الحلوة
1 2  3  4 
كلمات ذات علاقة
المفرومة , الخلاص , باللحمة , صينية