الطريقة[line]-[/line]حطي الدقيق البر ونفس الكمية دقيق ابيض على حسب الكمية التي تحتاجين اضيفي لها الملح والخميرة وقليل من الزيت ونصف كوب لبن وتعجن بماء دافئ جيدا وتغطى وتترك من ساعة الى ساعة الاربع حسب الجو في هذه الساعة تكونين جهزتي التنور اوالميفا وقطعيها واخبزيها وبالعافية [align=justify][/align]
كتبت :
أم تتيانا
-
كتبت :
مامت توتا
-
كتبت :
دينار
-
تسلمي غاليتي علي الوصفة الرائعة الشهية
بس ياتري هي من مطبخك حبيبتي
ياريت تكتبي لنا
ليتم وضع الوسام
كتبت :
أم عمر و توتة
-
تسلم الاياااادى حبيبتى على النقل
المميز..
فى انتظار تطبيقك قريبا..
اكييييد من ايديكى يكون اطعم..