طريقة عمل المقلوبة ...بريق أمل

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : *بنت الإسلام*
-
طريقة جديدة يا امولة
وشكلها شهي
تسلم الايادي
وطبعا احلي تقييم
كتبت : ❤ღ.. بريق أمل.. ღ❤
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة flower1:
يسلمو الايااادي يقمر

مقلوبه بجد شهيه اووي وانا بموت فيها وكويس ان احلى ماما مش هتاخذ كل الطبق وبما اني الثانيه في الرد يبا نصف الطبق ليه

وطبعا بتستحقي اجمل اعجاب وتقييم
الف شكر لردك يا احلى وردة
يسلمو كتير على ذوقك
مشكورة وصل التقييم
كتبت : المشتاقة للجنان
-
align="right">ماشاء الله

على فكره زي طريقتي بالزبط
لكن انا ما احط توم ولا بندوره
اضيف انا جزر واحيان باذنجان وكمان طعمها رووووووووعه لكن حلو التغير برضو
والله انك شهتيني عليه ان شاء الله اسويها قريبا
واجرب طريقتك

لكي ودي واحلى تقييم
كتبت : بنت الكروم
-
ما شاء الله
شكل المقلوبة تفتح النفس
وطريقتك جديدة فيها بندورة
بنجربها ان شاء الله
كتبت : احلى دندونة
-
تسلم ايدك يا جميل

رووووووعه....روووووووعه

لك ودي و تقييمي و تحياتي لروكا
كتبت : يالذيذ يا رايق
-
الصفحات 1  2 3  4  5  6  ... الأخيرة

التالي

بسله ورز وفراخ لاغلى مافى حياتى

السابق

القرنبيط بالليمون و المسطردة..

كلمات ذات علاقة
...بريق , ألم , المقلوبة , عمل , طريقة