مجتمع رجيمالأطباق الرئيسية

فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب

أم عمر و توتة 04:53 PM 12-22-2012
فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب
فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب
فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب








http://www.rjeem.com/uploadcenter/up...1351848969.gif



غالياتى اجمل و احلى وردات فى رجيم..

طبق اليوم..

فراخ بالليمون و الريحان و العسل مع ارز بسمتى ملون بالزبيب..

ان شاء الله يعجبكن..



نغسل الفراخ جيدا و نقطعها و تشقق..












التتبيلة..
ثوم مفرى+ عصير ليمون+ملح+فلفل اسود+بهارات+ريحان مجفف+
2 م.ك.صلصة+1م.ك.عسل ابيض+ 1م.ك.صويا صوص..
نتبل بها قطع الفراخ جيدا
و نضعها فى الكيس الحرارى مع قطع البطاطس..
( لا تنسى عمل فتحات صغيرة فى الكيس لتسمح
بخروج الهواء..)














نضعها فى فرن حار حوالى نصف ساعة..















نفتح الكيس ونأخذ بعض السائل و نضيف اليه
ملعقة عسل و قليل من الريحان المجفف و ندهن بها قطع الفراخ
ثم نضعها تحت الشواية 5 دقائق حتى تحمر..
( عذرا..التصوير ليس واضحا من البخار..)















طريقة عمل الارز البسمتى ملون مع الزبيب..


لكل كوب ارز بسمتى كوب و نصف ماء

نضع قليل من الزيت + فص مستكة و عندما تذوب نضيف
كمية الماء و ملح و عندما تغلى نضيف الارز المغسول..













عندما يتشرب الماء نضيف قليل من بودرة الزعفران
او الكركم..













نقلب بخفة ثم نضيف الزبيب..












نهدأ النار حتى ينضج..





عند التقديم..



اتفضلوا.........






http://www.rjeem.com/up/images/u975ek8y7vi2t5c7yv71.gif

























الوان الارز راااائعة و الطعم جناااااااااااااااااان..













































ان شاء الله تنال اعجابكن..



http://www.rjeem.com/up/images/ai1uhmjzmbs8pkqpz04.gif





http://up.rjeem.com/uploads/13548272504.gif







فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب
فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب
فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب



أمواج رجيم 04:57 PM 12-22-2012
وصفة شهية
تسلم يمناك
تستاهلي احلى تقييم
❤ღ.. بريق أمل.. ღ❤ 05:03 PM 12-22-2012
تصدقتى وتأمنى بالله
لسة عاملاها امس
ههههههههههههه
نفس الطريقة ونفس البطاطس
لكن بدل الريحان حطيت روزمارى
ياه لو اعرف كان صورتها
حبيبة قلبي الف شكر
تقييمي للقمر
◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕ 05:13 PM 12-22-2012
ماشاء الله

الشكل يفتح النفس من غير اى كلمه

وكل ما انزل الاقى زووووم ع الصوره .. ينفع كده

تسلم ايدك حبيبتى ماشاء الله عليك

بس استفسار بسيييط بعد اذنك.. لما بتضعى الكيس فى الصنيه بيبقى فيها مايه او مدهونه شئ ؟

تقبلى مرورى غاليتى
مامت توتا 05:14 PM 12-22-2012
لكى حبى وتقديرى يا قمر


جميله بكل المقاييس تسلم ايديك


ماشاء الله


ليا سؤال


هل يوجد بديل للكيس الحرارى


احلى تقييم
أم عمر و توتة 06:02 PM 12-22-2012
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة عطرالفل:
وصفة شهية
تسلم يمناك
تستاهلي احلى تقييم


http://www.rjeem.com/up/images/iy0ght5r54kydemwcys.gif
1 2  3  4  ... الأخيرة
كلمات ذات علاقة
للون , الحراري , الريحان , العسل , الكيش , ارز , بالليمون , بالزبيب , بسمتى , فراخ