مجتمع رجيمالأطباق الرئيسية

فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب

فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب
فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب
فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب








http://www.rjeem.com/uploadcenter/up...1351848969.gif



غالياتى اجمل و احلى وردات فى رجيم..

طبق اليوم..

فراخ بالليمون و الريحان و العسل مع ارز بسمتى ملون بالزبيب..

ان شاء الله يعجبكن..



نغسل الفراخ جيدا و نقطعها و تشقق..












التتبيلة..
ثوم مفرى+ عصير ليمون+ملح+فلفل اسود+بهارات+ريحان مجفف+
2 م.ك.صلصة+1م.ك.عسل ابيض+ 1م.ك.صويا صوص..
نتبل بها قطع الفراخ جيدا
و نضعها فى الكيس الحرارى مع قطع البطاطس..
( لا تنسى عمل فتحات صغيرة فى الكيس لتسمح
بخروج الهواء..)














نضعها فى فرن حار حوالى نصف ساعة..















نفتح الكيس ونأخذ بعض السائل و نضيف اليه
ملعقة عسل و قليل من الريحان المجفف و ندهن بها قطع الفراخ
ثم نضعها تحت الشواية 5 دقائق حتى تحمر..
( عذرا..التصوير ليس واضحا من البخار..)















طريقة عمل الارز البسمتى ملون مع الزبيب..


لكل كوب ارز بسمتى كوب و نصف ماء

نضع قليل من الزيت + فص مستكة و عندما تذوب نضيف
كمية الماء و ملح و عندما تغلى نضيف الارز المغسول..













عندما يتشرب الماء نضيف قليل من بودرة الزعفران
او الكركم..













نقلب بخفة ثم نضيف الزبيب..












نهدأ النار حتى ينضج..





عند التقديم..



اتفضلوا.........






http://www.rjeem.com/up/images/u975ek8y7vi2t5c7yv71.gif

























الوان الارز راااائعة و الطعم جناااااااااااااااااان..













































ان شاء الله تنال اعجابكن..



http://www.rjeem.com/up/images/ai1uhmjzmbs8pkqpz04.gif





http://up.rjeem.com/uploads/13548272504.gif







فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب
فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب
فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب



وصفة شهية
تسلم يمناك
تستاهلي احلى تقييم
تصدقتى وتأمنى بالله
لسة عاملاها امس
ههههههههههههه
نفس الطريقة ونفس البطاطس
لكن بدل الريحان حطيت روزمارى
ياه لو اعرف كان صورتها
حبيبة قلبي الف شكر
تقييمي للقمر
ماشاء الله

الشكل يفتح النفس من غير اى كلمه

وكل ما انزل الاقى زووووم ع الصوره .. ينفع كده

تسلم ايدك حبيبتى ماشاء الله عليك

بس استفسار بسيييط بعد اذنك.. لما بتضعى الكيس فى الصنيه بيبقى فيها مايه او مدهونه شئ ؟

تقبلى مرورى غاليتى
لكى حبى وتقديرى يا قمر


جميله بكل المقاييس تسلم ايديك


ماشاء الله


ليا سؤال


هل يوجد بديل للكيس الحرارى


احلى تقييم
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة عطرالفل:
وصفة شهية
تسلم يمناك
تستاهلي احلى تقييم


http://www.rjeem.com/up/images/iy0ght5r54kydemwcys.gif
1 2  3  4  ... الأخيرة
كلمات ذات علاقة
للون , الحراري , الريحان , العسل , الكيش , ارز , بالليمون , بالزبيب , بسمتى , فراخ