نفسي فى محشي كرمب دايت ساعدوني

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : bbccnn
-
يسلمو ايداكي هلق رايحة اجريها
كتبت : صفاء العمر
-
اهلين
انا اختي طريقتي بمحشي الكرنب
بحشي الكرنب بلحم بقر خالي من الدهن + قليل من الرز المصري لانه للرجيم وملح وفلفل اسود وقليل قرفه ومسمار وهيل (بهار مشكل)
وبرص حبات الكرنب الملفوف بالقدر بضع بقاع القدر الجزء اليابس من ورق الكرنب وبنثر بينه فصوص ثوم مقطعه
ولما انتهي من رص الملفوف بالقدر اعصر ليمون + ماء + مكعب واحد ماجي اضع على للكرنب صحن وقليل من الملح واصب خليط الماء الى ان يغطي الورق واذوق ليمونه وكل ماكان حامض انا عندي اطيب
واتركه يطبخ لمدة ساعه تقريبا وحتى تنشف كل الماء عليها على نار متوسطه حتى ما يحترق وتنشف الماء بسرعه
ولاني احب ان يصبح الرز داخل الملفوف لين
ارجو ان تكون عجبتك الفكره
وانا احس الكرنب مع اليمون والثوم صحي اكثر ويعمل على اذابة الدهون بالجسم
تحياتي
كتبت : ماما زمانها جيه
-
حبيبتى دكتور مصطفى سارى قال المحشى لو خففتى الرز جدا وافضل حطيه باسمتى بدال المصرى وزودى الخضره جدا

والدهون اقل مايمكن ساعتها حيكون مش بيطخن ابدا
كتبت : عين التسنيم
-
حبيبتى انا بقولك طريقتى الدايت
نفس ماقالو البنات لكن أضيفلك انى بستعمل فيه الارز البنى ساعات
وساعات الارز المصرى العادى
لكن بقطع شوية من الكرنب المسلوق وبضيفه لخلطة الرز علشان ياخد حيز من الحشوة ويقلل كمية الارز
-وكمان مش بضيف دهون ابدااااااااااااااا
بس بزود المحشى بمرقة منزوعة الدسم (بحط الشوربة فى التلاجة وبعدين اشيل الوجه)
وكدة تكلى وانتى مطمئنة وان شاء الله طريقتى تعجبك
كتبت : jannah1
-
الصفحات 1  2

التالي
السابق