2- نص فرخة وممكن تبديلها باللحمة نص كيلو لكل 100غ دجاج =2 نقطة لكل 100غ لحم بقري بدون دهون=4 نقاط 3-عصير2 طماطم=0 نقطة 4- ملح وفلفل اسود حسب الحاجة=0 نقطة 5- واحدة مرقة دجاج =0 نقطة لو عندك شوربة ممكن تحطي شوية 6- بصلة كبيرة=0 نقطة 7-حبهان 3 فص=0 نقطة 8- كبش قرنفل او مسمار 2 فص=0 نقطة قطعة قرفة خشب بس صغيرررة=0 نقطة
الطريقة : لو كنتي عاوزة تضيفي سمنة او زيت حمري فيهم البصلة قبل البدء في الاكلة= ملعقة كبيرة زيت=3 نقاط -لو عاوزاها من غير دهن يبقي قطعي الخضار والبصلة واعصري الطماطم في الخلاط ونضفي الفراخ كويس وحطي كلو علي بعضو في صينية علي النار شوية وبعدين دخليها علفرن ولما تستوي حمري وشها شوية عدد نقاط الاكلة ان كانت بدجاج(250غ) و بدون زيت الاكلةو لا بطاط=5 نقاط ان كانت بدجاج(250غ) و بزيت(ملعقة كبيرة) و بطاطا( 2 صغيرة)=7 نقاط ان كانت بلحم(250غ) و بدون زبت و لا بطاطا =10 نقاط ان كانت بلحم و زيت(1 ملعقة ) و بطاطا( 2 صغيرة) =12 نقطة
كتبت :
بنتـ ابوها
-
كتبت :
(رشيقه هانم)
-
مجهود خرافي الله يعطيكي ملياااااااااااااااار عافيه
كتبت :
um rawan
-
مجهود رائع وجبار في ميزان حسناتك بس ماقلتي بنزل كم