الطريقة: بتحمري البصل بالزبدة بعد كذا بتاخذي الدجاج بتحطي عليها وتقلبي وتحطي حبة ماجي- رشة فلفل اسود وتجيبي ماء لتر وتحطي فيه الطحين والحليب وتقلبي مع حبة ماجي بعدها تسكبي السائل على البصل والدجاج وقبل مايستوي بتضيفي ورق بقدونس وبالهنا على قلووووووووووبكم لاتنسوووون التصويت
كتبت :
أ إ آ
-
كتبت :
طيف الحب
-
مشكوورة حبيبتي
كتبت :
بنتـ ابوها
-
تسلم ايدينك عزيزتي على الطبق
كتبت :
ولا احلى
-
شوربة جميلة اوى تسلم الأيادى
شكرا على الموضوع الرائعة
انا اخدت الطبق ليه ياريت تكتبى اسمك على الصورة لحفظ الحقوق