بسكوت السويسرول{مسابقه}
مجتمع رجيم / ركن الحلويات
كتبت :
ام حنين 1981
-
بسم الله الرحمن الرحيم
ورداتي الغاليات ده اخر موضوع في مسابقه حلوياتي غير
وده اسبوع الشوكولاته وعملتلكم بسكوت سويسرول وان شاءالله يعجبكم
نبتدي بالمقادير:
اوربع كوب زبده لينه
1وربع كوب سكر
3كوب دقيق
1بيضه
ربع ملعقه صغيره بيكاربونات
1ملعقه صغيره فانيليا
2ملعقه كبيره كاكاو
75ملي شوكولاته مذابه
2ملعقة صغيره قهوه مذابه في ملعقتين ماء ساخن
رشة ملح
الطريقه
اولا نجهز الشوكولاته بوضعها في حمام ساخن لحد ماتذوب
نضرب السكر والزبده جيدا
ونضيف البيضه والفانيليا ونكمل خفق
ثم نضيف الدقيق المنخول مع البيكاربونات والملح
ونعجنها لماتصير كده
ناخد نص العجين ونضيف عليه الكاكاو والشوكولاته والقهوه ونعجنها
وكده صا عندنا عجينه بيضا ووحده بني
نفرد كل وحده لوحدها بين ورقتين خبز بس اناماكان عندي فردتها بين قصدير ونحاول نخليهم نفس المقاس
طبعا اكيد انتو حترتبوا الشكل اكثر مني معلش انا الحول مأثر عليا ههههههههه
وبعدين بهدوء جدا وباستعمال الورق تحطي وحده فوق الثانيه
وتفرديهم تاني شويه
وباستعمال الورق تاني تبتدي تلفيها زي السويسرول
وتلفيها بالورق وتحطيها في الثلاجه نص ساعه
ولما تطلعيها تقطعيها دوائر متوسطة السمك وترصيها في الصينيه
وتدخليها الفرن على حراره متوسطه من 15 الى 20دقيقه تقريبا بس لاتخليها تحمر عشان ماتنشف زياده
وتخليها تبرد شويه وتقدميها
وان شاءالله تجربوها وتعجبكم
والف صحه وعافيه
[URL=http://www.rjeem.com/forum][/URL]
ورداتي الغاليات ده اخر موضوع في مسابقه حلوياتي غير
وده اسبوع الشوكولاته وعملتلكم بسكوت سويسرول وان شاءالله يعجبكم
نبتدي بالمقادير:
اوربع كوب زبده لينه
1وربع كوب سكر
3كوب دقيق
1بيضه
ربع ملعقه صغيره بيكاربونات
1ملعقه صغيره فانيليا
2ملعقه كبيره كاكاو
75ملي شوكولاته مذابه
2ملعقة صغيره قهوه مذابه في ملعقتين ماء ساخن
رشة ملح
الطريقه
اولا نجهز الشوكولاته بوضعها في حمام ساخن لحد ماتذوب
نضرب السكر والزبده جيدا
ونضيف البيضه والفانيليا ونكمل خفق
ثم نضيف الدقيق المنخول مع البيكاربونات والملح
ونعجنها لماتصير كده
ناخد نص العجين ونضيف عليه الكاكاو والشوكولاته والقهوه ونعجنها
وكده صا عندنا عجينه بيضا ووحده بني
نفرد كل وحده لوحدها بين ورقتين خبز بس اناماكان عندي فردتها بين قصدير ونحاول نخليهم نفس المقاس
طبعا اكيد انتو حترتبوا الشكل اكثر مني معلش انا الحول مأثر عليا ههههههههه
وبعدين بهدوء جدا وباستعمال الورق تحطي وحده فوق الثانيه
وتفرديهم تاني شويه
وباستعمال الورق تاني تبتدي تلفيها زي السويسرول
وتلفيها بالورق وتحطيها في الثلاجه نص ساعه
ولما تطلعيها تقطعيها دوائر متوسطة السمك وترصيها في الصينيه
وتدخليها الفرن على حراره متوسطه من 15 الى 20دقيقه تقريبا بس لاتخليها تحمر عشان ماتنشف زياده
وتخليها تبرد شويه وتقدميها
وان شاءالله تجربوها وتعجبكم
والف صحه وعافيه
[URL=http://www.rjeem.com/forum][/URL]
كتبت :
فرفوووشه
-
تسلم الايااااااااااااادي
شكلها جدا مشهي وفكرة جميله
نصيبي طبعا
تساهلي احلى تقييم
شكلها جدا مشهي وفكرة جميله
نصيبي طبعا
تساهلي احلى تقييم