سينابون طعمه يدووووب من مطبخى بالصور

مجتمع رجيم / المعجنات و الحلويات
كتبت : nono27780
-
فكره حلوه و يارب طعمها يكون احلى بس انا هجربها بعد مااوزن الاسبوع الجاى هاعمل يوم فري و اكلها همهمهمهم
كتبت : عنتوت
-
مشكورة غاليت على الطبق اللي
ابي مثله تشكراات
كتبت : nono27780
-
بس كنت عايزه اسال للازم حليب مكثف و حليب بودره
كتبت : سحر هنو
-
تسلم ايدك شكلها روعة

شكرااااااااااااااااااااا
كتبت : مريومه
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة nono27780:
فكره حلوه و يارب طعمها يكون احلى بس انا هجربها بعد مااوزن الاسبوع الجاى هاعمل يوم فري و اكلها همهمهمهم
بالف هنا وشفا ياقمر انتى فى اليوم الفرى هايبقى كفايه واحده بس عليكى اكتر من كده ما اوعدتكيش تضيعى اللى عملتيه طول الاسبوع

class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة عنتوت:
مشكورة غاليت على الطبق اللي
ابي مثله تشكراات
العفو يا جميل احنا فى الخدمه واتمنى يعجبك

class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة nono27780:
بس كنت عايزه اسال للازم حليب مكثف و حليب بودره
حظك حلو لسه من يومين كنت باشوف وصفات للصوص السينابون وطلعتلى بكذا وصفه خدى عندك

انا احط نستله وكيري مره لذيذ
او قشطه ودريم ويب وكيري
او شكولاته مارس مع قشطه في حمام مائي

***
الصوص الأبيض

عبارة عن ( فنجانين سكر + 3 حبات كيري + نصف فنجان حليب )

اخليطه حتى تحصلين على صوص أبيض رائع ومن ثم صبيه فوق حبات السينابون

ومن ثم صبي صوص الشوكولا البني

وأنا استخدمت شوكولاته هيرشي السائلة

ورشي الوجه بالجوز المجروش

***

طريقة خليط الجين
مقدار اصبع زبدة + نصف كاس سكر مطحون + فانيلا (ملعقة ) + 8 حبات كيري وممكن فيلاديلفيا طعمها احلى
نخفق الزبدة مع الجبن ثم نضيف السكر على دفعات مع الخفق بعد الانتهاء نضيف الفانيلا

لعمل خليط السانبون (الدارسين مع الجوز
)
نضع 2ملعقة دبس الذرة + 2ملعقة سكر+ 4ملاعق زبدة + نصف كوب ماء فاتر
نترك الخليط على النار الى ان يصل الى درجة الغليان ويثقل نضيف عليه الجوز المحمص في الفرن ونتركه قليلا ثم نضيف ملعقتين قرفة (دارسين ) ويترك على النار لدقيقتين عندما يرفع علن النار نضيف الفانيلا


وهذه مقادير خلطات السينابون

***
صوص الكراميل
كوب سكر نصف كوب كريمه مخفوقه
نصف كوب ماء 2 معلقه كبيره زبده
معلقه كبيرة فانيليا
الطريقه هيا انك تضعي السكر مع الماء على نار هادئه للغليان لغايه لما يتحول لونه للبني ونرفعه من النار ونضيف الكريمه ثم ترجعيه عللى النار وتضيفي الزبده والفانيليا
صوص كريمه الجبنه
112جم جبنه زبده واحد ونف كوب سكر فانيليا نصف معلقه ليمون
الطريقه هيا انك تحطي الزبده والجبنه في الخلاط هتعمل شكل كريمه ثم حطي السكر بالتدريج والفانيليا والليمون


***
الصوص :

صوص التوفي المعروف
او { 4 ملاعق حليب بودرة + 4 ملاعق سكر مطحون + 4 ملاعق ماء باااارد}
تخلط جيدا وتصبح مثل حليب نستله

اتمنى انك تلاقى الصوص اللى يناسبك لانه واضح ان كله لذيذ انا ماجربتش لانى فى حاله رجيم ومش ناويه ابوظه حاليا



class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة بنت اسكندرية:
تسلم ايدك شكلها روعة

شكرااااااااااااااااااااا
تسلميلى سحوره مرورك هو الاروع
كتبت : hebams
-
تسلم ايدك يا مريومة انا باحب السينابون جداااااااااا و هاعمله ان شاءالله
بس كنت عايزة اسألك صوص الشكولاتة بتعمليه ازاى و لا بتجيبيه جاهز
الصفحات 1  2  3  4 5  6  7 

التالي

نمورة

السابق

وصفات لذيذه للايس كريم

كلمات ذات علاقة
مطبخى , بالصور , يدووووب , سينابون , طعمه