مجتمع رجيموصفات اللحوم

صينية كالامارى فى الفرن



http://www.rjeem.com/up/images/shgfivqyh7yrrx9stsn.gif
اهلا اخواتى الغاليات

اليوم بقمت بعمل صينيه كالامارى فى الفرن

المكونات
- كيلوا كالامارى
- ثمره بصل كبيره
- ثمره طماطم
- 2 ثمره فلفل رومى
- بقدونس وكرفس
- تتبيله السمك ( ثوم وفلفل مطحون وملح وكمون وخل وليمون )
- ليمونه
- زيت
- خل


الطريقه

اولا قمت بغسل الكالامارى جيدا ونقعته فى ماء وخل

وبعد ذلك قمت بتقطيعه الى شرائح وقمت بتتبيله السمك




بعد ما تركته فى التتبيله فتره قمت بقليه فى قليل من الزيت




ثم نقلت السبيط فى طبق وفى نفس الطاسه قمت بتقطيع بصله شرائح وحمرتها لحد ما اصفر لونها فى الزيت ووضعت عليها وهى تحمر فى الزيت ملح - فلفل اسمر- كمون - قليل من الزعتر



وبعد ذلك قمت بتقطيع ثمرتين فلفل ووضعتها على البصل


وبعد ذلك قمت بوضع معلقه تتبيله من تتبيله السمك المذكوره فى الاعلى



وبعد ذلك قمت بتقطيع ثمره طماطم وايضا كميه قليله من البقدونس والكرفس ووضعتهم على الخليط



وبعد ذلك وضعت السبيط على الخليط ووضعت معلقه صلصه صغيره وكوب ماء وعصير ليمونه ومعلقه خل وتركتها تغلى على النار حتى تتشرب كوب الماء ويستوى الخليط



ثم بعد ذلك وضعتها فى الفرن
وهذه النهايه


طبعا انا قدمت الطبق مع ارز ابيض وسمك مقلى بس للاسف ما لحقتش اصورهم لانهم كانوا جعانين

يا رب تعجبكم


تسلم الايادي حبيبتي
انا بموت في السمك
واكيد
http://www.rjeem.com/up/images/6urc6lnw4j01r4xt15e7.jpg
ليااااااااااااا ماشاء الله شكلو يجوع ممممم
وزي ما هو معروف انو القانون
ينص على انو الاطباق ليا و التطبيق لفرفوشه وام روان
اخدت الطبق اروح اجيب الوسام
رووووعه ...يم يم ...

حرااااااااااااااااام عليك يا زهوره قمه العذااااب ....شكلها جونااان ....
تسلم ايديك حبيبه
هنيالك ما اكلتي نهول
زهور الاكله صوريها كم مره نهله مجوعه المنتدي كلو
بارك الله فيك حبيبه
الله انا بحب السبيط قوي انا جعت دلوقتي والله ماشاء الله عليكي


تسلم ايديكي
1 2  3  4